Klokkerstien 7    N-2636 Øyer    61278375/95228197    post@stallkrafla.com
Stallen
Vårt tilbud
Hester
  Tidligere hester
Mennesker
Fjellrideleir
Nyheter
Galleri
Gjestebok
Kontakt oss

⇒  Øyerfjellets Kennel
⇒  ART - billedkunst
⇒  ishest.no
    

Vignir fra Teland
Annemor kjøpte inn Vignir litt fordi han var etter Krafla. Rianne forelsket seg i hesten, og kjøpte han ikke lenge etterpå. I dag står Vignir hos en familie i Akershus.


Kolka frá Dalsmynni
Kolka var en god hest i sine glansdager, og har blant annet kommet på fjerde plass i NM. Gunn Heidi Nilsson eier nå Kolka


þrá frá Strandarhöfdi
þrá ble kjøpt inn som en fin rideskolehest i oppstarten av Stall Krafla. Gunn Heidi Nilsson eier nå þrá


Vinur frá Ölvaldsstöðum
Vinur kom fra Island på 90-tallet og var en spesiell hest. Han anstrengte seg ikke mer enn han måtte men var dønn trygg. Vinur ble solgt til Brøttum hvor han senere endte sine dager.


Dýnfari fra Øyerfjellet
Dýnfari er etter Krafla og er stallens førstefødte. Han er en stor og fin hest som nå er solgt til Lillehammer. Vi ser han ofte likevel fordi han rett som det er er med på kurs i stallen.


.

Krafla fra Vikingstad Den første islandshesten i Stall Krafla, som også ga den sitt navn, ble nesten 30 år gammel, men til slukt sviktet desverre bena. En fantastisk hest som kunne ris av nybegynnere, men som også kunne yte masse ekstra på konkurransebanen for erfarne ryttere.Freydis fra Storebø
Freydis var Helgas hest, men måtte desverre avlives våren 2010 etter lengre tids beinproblemer.


Erró frá Horni
Erro har vært Jon sin hest i alle år. Da han i år begynte å vise flere tegn på å være gammel, bestemte vi oss for å sende han til Tynset for å nyte livet som pensjonist.

Hylling frá Árdal
Hylling var hesten til Helgas datter, Marthe. Desverre måtte hun avlives i år pga sykdom.

Stormur fra Ákureyri
Stormur var hesten til Helga og en stilig herremann. Ble solgt for noen år siden fordi Helga ønsket en litt mer lett-tøltet hest.