Klokkerstien 7    N-2636 Øyer    61278375/95228197    post@stallkrafla.com
Stallen
Vårt tilbud
Hester
Tidligere hester
Mennesker
  Fjellrideleir
     Stedet
     Lederne
     Program
     Påmelding
     Kart og Atkomst
Nyheter
Galleri
Gjestebok
Kontakt oss

⇒  Øyerfjellets Kennel
⇒  ART - billedkunst
⇒  ishest.no
    

Velkommen til Fjellrideleir
Dette er sidene til fjellrideleiren i 2013. Utover denne rideleiruken, er det også mulighet for eksklusive times- og flertimersturer på fjellseteren i juli og august.
Ta kontakt med Annemor på 95228197 for nærmere informasjon
Vi ønsker deg riktig velkommen til en eksklusiv rideleir på seteren Skøitingset ved Ål i Hallingdal. Det blir rideleir i uke 31, og leieren går over 6 dager, med 5 overnattinger og 5 ridedager.
Det er plass til ca 8 deltagere.

Obs: Ny uke! Uke 31: Søndag 38. juli - Fredag 2. august

Ankomstkvelden blir du tatt vel i mot på Skøitingset. Alle leirdeltagerne blir innlosjert i egne hytter/rom, og venner får selvfølgelig dele rom! Vi gjør vårt beste for å finne rett hest til deg, og du får din faste hest for hele leiren.

Alle måltider spiser vi felles, og vi satser på å ha det mye sosialt, og at alle skal få noen nye ”hestevenner”!

Alle hestene våre er islandshester, og alle har islandshestens spesielle gangart - tølt.

Vi rir turer i fjellet i variert terreng og tempo, og vi tilpasser selvfølgelig turene etter deltagernes ønsker / behov. Det vil bli både halvdags- og heldagsturer. I tillegg til rideturer i fjellet vil det bli teoriundervisning og veiledning i gangartsridning ute på tur.
Det blir også mulighet for barbak-riding, voltige og turer hvor vi kan vasse med hestene. Det er også mulighet for rytterne til å bade i herlig, friskt fjellvann i et tjern som ligger 700 meter fra hyttene. I tillegg kommer det tilbud om andre kveldsaktiviteter.
Leiren passer best for barn og unge i alderen 11- 18 år, men her er det ingen absolutte grenser. Spesielle opplegg utover de fastsatte ukene kan også avtales. Siden dette er en leir med fokus på turer med hest i fjellet, ser vi det nødvendig å stille krav om noe rideerfaring.Det kommer til å jobbe 3-4 voksne ledere på leiren, og vi gjør vårt beste for at du skal få en flott uke!


Pris: kr 4500,- inkuldert kost og losji.

Kr 500,- betales som depositum ved bestilling, mens restbeløpet skal betales på giro eller senest ved ankomst.

Det er mulig å ha med egen islandshest etter avtale