Klokkerstien 7    N-2636 Øyer    61278375/95228197    post@stallkrafla.com
Stallen
  Vårt tilbud
Hester
Tidligere hester
Mennesker
Fjellrideleir
Nyheter
Galleri
Gjestebok
Kontakt oss

⇒  Øyerfjellets Kennel
⇒  ART - billedkunst
⇒  ishest.no
    

Rideundervisning
Vi har ridetimer fem ganger i uken, både for nybegynnere og viderekommende. Våre hester er trygge, gode hester som er vant til forskjellige ryttere. Vi synes spesielt det er viktig at våre elever får prøve islandshestens fabelaktige gangart tølt, og har derfor hester som tølter lett. Alle som underviser hos oss har års erfaring med islandshest og instruksjon.

Rideturer for nybegynnere og erfarne
Vanligvis er våre rideturer timesturer i skogen, men vi har også mulighet for lengre turer i variert terreng. Halvdags eller heldagsturer hvor vi kan ri av gårde i skogen og tølte langs herlige grusveier. Vi er opptatt av at man skal få en fin opplevelse både hva miljø, samvær og hest angår.

300 meter fra stallen ligger ridebanen.
Den er 20x50m og har belysning.
Barne- og handikapridning
Vi kan arrangere barne- og handikapridning etter spesiell avtale. Hestene vi bruker til dette er veldig stabile og trygge hester, og det vil selvfølgelig være med noen fra stallen.

Spesielle opplegg
Vi arrangerer flere helgekurs, hvor vi leier inn kvalifiserte instruktører, både fra Norge og utlandet. I tillegg til våre egne ryttere og hester, er også andre med egen hest velkomne.

Hvis du er ute etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss så vi kan diskutere nærmere.